CREA CHRIS

Nieuwe knoop bij Crea Chris: de Pumkin Mini

Er zijn ontzettend veel knopen te knopen! Een aantal maak ik al met grote regelmaat en soms krijg ik van Baasjes de uitdaging een nieuwe knoop uit te vogelen. En dat vind ik hartstikke leuk, want anders gun ik mezelf momenteel niet de tijd hiervoor. Dus deze keer mocht ik voor Vizsla Nala en haar baasje dus de Pumkin Mini maken. Ik maakte hem eerst voor onze eigen Sjors, want het is best even frotten voor je een knoop doorhebt. Foutjes maken, uithalen en weer opnieuw beginnen hoort daarbij. Maar uiteindelijk heb je dan toch door hoe de knoop geknoopt wil worden en krijg je een mooi eindresultaat. Als ik dat zelf mag zeggen... ;)

19 Februari 2020

Halsband en lijn van de WIN-ACTIE is onderweg naar
Inge & haar labrador Senna

De set van de Win-actie is onderweg naar baasje Inge en haar knappe Labrador Senna. Heel veel plezier ervan samen!  

8 Februari 2020

Uitslag eerste WIN-ACTIE

Het zit erop! De eerste WIN-ACTIE is gesloten en we hebben een overtuigende winnaar! Zij verzamelde maar liefst 58 ❤️op haar foto! Proficiat Inge van Teeffelen! Jij deelde deze mooie foto van je knappe blonde hond! Je mag me een privé bericht sturen met je wensen voor een halsband of lijn voor Senna.

⏩⏩Blijf ons volgen want begin februari komt er een nieuwe WIN-ACTIE! 🎁

Het verhaal van Inge bij haar foto:

"Ik doe mee voor een mooie nieuwe lijn voor mijn lieve, trouwe maatje en hulphond in opleiding Senna. Ze helpt me in het dagelijks leven met alles wat ik niet zelf kan o.a. spullen oprapen en aangeven, en deuren openen en sluiten. Met een mooie nieuwe lijn kan ik haar veilig aan de rolstoel uitlaten.

Ze is mijn maatje voor het leven🐾❤

Wie ons dit gunt reageer aub onder mijn reactie via de vind ik leuk knop met een ❤ dat zouden wij geweldig vinden."